Săptămâna 17 - 24 ianuarie 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și estice, dar fi ușor mai coborâte la munte, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice și în extremitatea de vest a țării, dar și în general excedentar la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 24 - 31 ianuarie 2022

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 31 ianuarie - 7 februarie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 7 - 14 februarie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte local.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursa: ANM